Без сумніву, спагетті є негласним символом італійської кухні і найбільш знаменитим і популярним видом макаронних виробів у всьому світі.
Цей формат довгої сухої пасти спочатку стали готувати на півдні Італії, в таких містах як Неаполь, Генуя і область Лігурія. Спагеті народилися в Неаполі і зобов'язані своєю назвою Антоніо Вівіані, який назвав їх так в 1842 році за схожість з відрізками шпагату (іт. Spago). Спочатку довжина спагетті становила 50 см, однак згодом з причин економії місця для зберігання їх зменшили до справжньої довжини, 25 см. Володіючи оптимальною товщиною, спагетті вважаються універсальним видом макаронних виробів.
Спагеті №3 Lori Puglia чудово поєднуються як з насиченими і густими соусами на основі томатів або риби, так і з ніжними і легкими вершковими соусами на основі вершків, м'яких та твердих видів сирів, морепродуктів.
Час приготування: 5-7 хвилин.
Склад: Борошно з твердих сортів пшениці, вода. Без ГМО. Містить глютен!
Харчові цінності
Енергетична цінність | кдж ккал |
1500 354 |
Білки | гр | 13 |
Жир якого насичений |
гр гр |
1,5 0,3 |
Вуглеводи яких цукрів |
гр гр |
68,5 2,0 |
сіль | гр | 0,004 |
Харчові волокна | гр | 3,00 |
Основні | |
---|---|
Виробник | Lori |
Країна виробник | Італія |
Тип | Спагетті |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: Ціну уточнюйте
- Мінімальне замовлення: 24 шт.