Найбільш цінне м'ясо розташоване в ногах і клішні краба.
У крабовому м ясі міститься такий продукт, як сурімі, який в перекладі з японської перекладається як "подрібнене, порубане" м'ясо.
Традиційно, до складу сурімі входити біле м'ясо океанічних риб, подрібнене до однорідної консистенції з тонким рибним ароматом.
Як відомо, м'ясо краба має велику кількість корисних властивостей, так як насичене макро - і мікроелеметамі, а також містить йод, який нормалізує обмін речовин і робить позитивний вплив на роботу щитовидної залози.
Важливо те, що м'ясо краба містить необхідні для організму амінокислоти і вітаміни В, С, Е і РР.
Цінність м яса краба ще полягає в тому, що в ньому міститься велика кількість білка (таурину) який сприятливо впливає на органи зору, і поліненасичені жирні кислоти Омега 3 і 6, які сприяють нормалізації рівня холестерину в крові.
М'ясо краба рекомендується вживати людям, які дотримуються дієти, для підвищення рівня гемоглобіну, для нормалізації роботи печінки, жовчовивідної і серцево-судинної системи, спортсменам, для запобігання передчасного старіння і для тих. хто вважає за краще здоровий спосіб життя.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Скляна банка |
Виробник | Didi |
Вид продукції | Консервовані |
Країна виробник | Іспанія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 220 |
- Ціна: Ціну уточнюйте